Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suolaiset vohvelit

Tarjoa vohvelit vaihteeksi suolaisella täytteellä. Kokeile vaihteeksi Kantarelli-Härkismuhennosta. Ruoka sopii niin brunssiherkuksi kuin iltapalatarjottavaksi.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 3 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • 1 dl kivennäisvettä
  • 4 dl vehnä- tai sämpyläjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 50 g voisulaa

Paistamiseen

  • voita tai margariinia

Lisäksi

  • 1 annos Kantarelli-Härkismuhennosta
  • salaattisekoitusta

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki ainekset. Anna taikinan turvota puoli tuntia.
2. Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla paksuja vohveleita.
3. Tarjoa vohvelit Kantarelli-Härkismuhennoksen kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suolaiset vohvelit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.