MAINOS |
Mainos |

Sveitsiläinen juustohampurilainen

Swissburger on herkullinen juustohampurilainen, jonka salaisuus on laadukas sveitsiläinen Le Gruyére AOP -juusto.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 (swissburger) hampurilaissämpylää
  • 4-8 hampurilaispihviä
  • 4-8 viipaletta Le Gruyère AOP -juustoa
  • 4-8 viipaletta viipaletta rapeaksi paistettua pekonia
  • 4 rkl yrttistä hampurilaiskastiketta, (curry)ketsuppia tai Siracha-kastikkeella maustettua majoneesia
  • 4 salaatinlehteä
  • 4 rkl Mummon hölskykurkkuja

Valmistusohje

  1. Valmista hampurilaispihvitaikina Himahellan postauksessa  olevan ohjeen mukaan. Grillaa pihvit keskilämmöllä grillissä. Liha saa jäädä roseeksi sisältä.
  2. Kun pihvit ovat viittä vaille valmiita, laita niiden päälle Le Gruyére -juustosiivut. Laita grilli kiinni ja anna juuston sulaa pihvin päälle.
  3. Grillaa sämpylät nopeasti.
  4. Nosta pihvit sämpylälle, jonka päälle on laitettu yrttistä maustekastiketta tai ketsuppia, salaatinlehti sekä muita täytteitä. Viimeistele rapeaksi paistetulla pekonilla.  Nauti heti kuumana.
  5. Ohjeet lisäkkeisiin löydät Himahellan-postauksesta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sveitsiläinen juustohampurilainen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.