Vadelmat pikkumustassa
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 5 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 200 g vuohenjuustoa
- 5.5 dl vadelmia
kastike:
- 0.8 dl balsamiviinietikkaa
- 1 kpl limetti
- 1 rkl hunajaa
Valmistusohje
- Viipaloi juusto lautasella, ripottele vadelmat juuston päälle ja rinnalle.
- Raasta limetin kuori. Mittaa kattilaan balsamiviinietikka ja limetin kuori. Keitä kastikettamiedolla lämmöllä, kunnes sitä on jäljellä noin puolet. Lisää lopuksi hunaja.
- Pirskottele kastike juustolle ja vadelmille. Koristele vihreillä lehdillä, esimerkiksi sitruunamelissalla.
Muita vadelmaisia jälkiruokia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vadelmat pikkumustassa