Reseptit

Vartaat tropical

Ainekset

  • 400 g porsaan fileetä
  • 8-12 herkkusientä
  • 8 kivetöntä, kuivattua luumua tai aprikoosia
  • 1 punainen paprika
  • 1 tuore ananas tai pieni tölkki ananasviipaleita
  • (mangoa, papaijaa)
  • hillosipulia tai sipulia
  • 4-6 rkl rypsiöljyä
  • 4-6 rkl sitruunan tai limetin mehua
  • soijakastiketta
  • 0,5-1 pulloa Tropical-kastiketta

Valmistusohje

Vartaat tropical
  1. Kokoa 8 grillivartaaseen possunfileestä leikatut viipaleet, kokonaisia herkkusieniä, luumuja tai aprikoosia, paprikapaloja ja ananaskuutioita. Sekoita laakeaan astiaan öljy ja sitruunan tai limetin mehu, kääntele vartaita ja anna maustua puolisen tuntia.
  2. Grillaa kuumassa uunissa. Lisää öljyyn soijakastiketta tai käytä valmista Tropical-kastiketta ja valele vartaita muutaman kerran kypsymisen aikana.
  • Esimerkiksi Santa Maria -sarjan vahvassa barbecue Tropical-kastikkeessa on tärkkelyssiirappia, ananasmehua, tomaattisosetta, viinietikkaa, jalapeno chiliä, valkoviiniä, sipulia, valkosipulia, soijaa, suolaa ja mausteita.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vartaat tropical

Sinun täytyy kommentoidaksesi.