Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Veriappelsiini-margarita

Margarita on meksikolainen klassikkocock­tail, joka tässä ohjeessa saa twistiä veriappelsiinista. Sekoita ainekset yhteen ja tarjoile kylmänä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Veriappelsiini-margarita:

  • 8 dl veriappelsiinimehua (n. 2 kg mehukkaita veriappelsiineja tai valmista mehua)
  • 8 cl tequilaa
  • 8 cl appelsiinilikööriä

Koristeluun:

  • veriappelsiiniviipaleita
  • hienoa merisuolaa
  • jäämurskaa lasin viilentämiseen
  • ½ l jäitä
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

1. Kostuta lasin ulkoreuna veriappelsiinisiivulla. Pyöritä kostea reuna suolassa.

2. Täytä lasit jäillä tai jäämurskalla, jotta ne jäähtyvät.

3. Laita ainesosat jäillä täytettyyn shakeriin ja ravista, kunnes seos on kylmää.

4. Tyhjennä laseista jääpalat ja siivilöi juoma laseihin. Voit myös kaataa juoman jäineen päivineen lasiin.

5. Frozen-version saat sekoittamalla kaikki ainekset yhdessä jäiden kanssa tehosekoittimessa hileeksi.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 3/19.

Katso myös: veriappelsiinimimosa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Veriappelsiini-margarita

Sinun täytyy kommentoidaksesi.