Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Viskimarinoitu broileri

Ainekset

  • 6 broilerin koipi-reisipalaa tai 6 rintaleikettä
  • 2 dl bourbonviskiä
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 dl ketsuppia
  • 2 rkl worcestershire-kastiketta
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 3-6 valkosipulinkynttä
  • ripaus mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Tee marinadikastike. Hienonna valkosipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

2. Jätä broilerinpalat lepäämään runsaaseen marinadiin, anna niiden maustua viileässä seuraavaan päivään. 3. Kypsennä broileripaloja marinadissaan 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Lue myös Himahellan juttu Viskimarinoitu broileri eli känninen kana!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Viskimarinoitu broileri

Sinun täytyy kommentoidaksesi.