Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

7 minuutin kakku

7 minuutin kakku on todellinen klassikko. Sen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Lopputulos onnistuu aina. Vatkaa kakkutaikinaa 7 minuuttia ja nosta vuoka uuniin – muuta ei kotileipurilta vaadita! Onnistunut lopputulos on taattu.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

7 minuutin kakku

4 kananmunaa
2 dl sokeria
200 g sulatettua jäähtynyttä voita
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja

Keskustelu

Onpa ikävää kommenttia täälläkin….ihmiset voisitteko olla hieman ystävällisempiä…..

Ohje peittyi mainosten alle,puuttuu m.m paistolämpötila.

Laita kaikki ainekset sekoituskulhoon: eli 4 kananmunaa, kaksi desilitraa sokeria, 200 grammaa sulatettua jäähtynyttä voita, kolme teelusikallista leivinjauhetta, kaksi teelusikallista vaniljasokeria, yksi ja puoli desilitraa vehnäjauhoja ja kaksi desilitraa perunajauhoja. Vatkaa sähkövatkaimella 7 minuuttia.
Voitele ja korppujauhota noin 2 l:n vetoinen kakkuvuoka.
Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Testaa kypsyyttä puutikulla. Kun tikkuun ei tartu enää taikinaa, kakku on kypsä.
Anna kakun jäähtyä hetken aikaa vuoassa ennen kumoamista.

Kaikki mainokset leivonta / ruokaohjeitten sejasta pois,ne sekoittaa pahasti presetit

Kommentoi juttua: 7 minuutin kakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X