Aasialainen kalakeitto
Thaimaalainen keittiö taitaa maustamisen. Kookoksella taltutettu tulinen ja mausteinen kalakeitto lämmittää.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Aasialainen kalakeitto
500 g
kirjolohifileetä
muutama jättikatkarapu tai
100 g
katkarapuja
keitto:
tilkka öljyä
1 tl
punaista currytahnaa
1 tl
sitruunaruohotahnaa tai tuore sitruunaruoho
2
valkosipulinkynttä
mustapippuria
1 tl
suolaa
1
chili
1 tl
inkivääritahnaa tai tuoretta inkivääriä
1 nippu
kevätsipulia
1 rkl
kalakastiketta
1
limetin kuori ja mehu
3
limetin lehteä
1 1/2 l
vettä
1 pussi
wokkivihannespakastetta
2 dl
kookosmaitoa
korianterin lehtiä
tarvittaessa 1 rkl äyriäisfondia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Aasialainen kalakeitto