Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Aasialainen kalakeitto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g kirjolohta
muutama jättikatkarapu tai
100 g katkarapuja

keitto:

tilkka öljyä
1 tl punaista currytahnaa
1 tl sitruunaruohotahnaa tai tuore sitruunaruoho
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
1 tl suolaa
1 chili
1 tl inkivääritahnaa tai tuoretta inkivääriä
1 nippu kevätsipulia
1 rkl kalakastiketta
1 limetin kuori ja mehu
3 limetin lehteä
1.5 l vettä
1 pussi wokkivihannespakastetta
2 dl kookosmaitoa
korianterin lehtiä
tarvittaessa 1 rkl äyriäisfondia

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy. Lisää mausteet ja maustetahnat öljyyn, kuullota kevätsipuli ja valkosipulinkynnet seoksessa. Lisää kalakastike, limetti ja vesi sekä pakastevihannekset. Keitä 10 minuuttia.
2. Lisää suupaloiksi leikattu kala ja ravut, keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kookosmaito ja korianteri. Lisää tarvittaessa mausteita.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Aasialainen kalakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X