Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karpalohillo

Portviinillä aateloitu karpalohillo tuo väriä lautaselle.

Ainekset

  • 1 l karpaloita tai puolukoita
  • 2 dl portviiniä
  • 3 tähtianista
  • 1 kanelitanko
  • 1 dl ruokosokeria
  • 250 g hillosokeria

Valmistusohje

Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin 20 minuuttia. Poista kokonaiset mausteet, anna jäähtyä ja purkita.

Reseptillä valmistuu 1l hilloa.

Kokeile myös muita jouluisia reseptejä:

Karpalomalja

Pähkinäiset mantelileivokset

Glögikastike

Ruoka.fi:5 x joulun jälkiruoka


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karpalohillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.