Reseptit
30-60 min
20

Amarettokakku

Ainekset

Lisää kauppalistalle
200 g voita
2.5 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
3 munaa
1.5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0.5 dl mantelilikööriä
tai tai konjakkia

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Voitele ja korppujauhota rengasvuoka (vetoisuus l).
  3. Vaahdota pehmeä voi, sokeri ja perunajauhot. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää lopuksi alkoholi.
  4. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Amarettokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X