Amerikkalainen juustokakku
Amerikkalainen juustokakku paistetaan uunissa, mutta muuntautumiskykyinen leivonnainen syntyy myös ilman uunia hyydyttämällä. Valkosuklaa antaa mehevän ja suussa sulavan juustokakun tuorejuustotäyteeseen viimeisen silauksen. Tuoreet marjat kruunaavat ja raikastavat tuhdin amerikkalaisen juustokakun.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
pohja
200 g
voileipäkeksiä
125 g
voita tai margariinia
Täyte 1
100 g
valkosuklaata
400 g
maustamatonta tuorejuustoa
3
kananmunaa
1 dl
sokeria
Täyte 2
2 prk (á 200 g)
ranskankermaa
1 dl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
Pinnalle
mustikoita, vadelmia ja mansikoita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Amerikkalainen juustokakku