Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Amerikkalaiset pannukakut

Muhkeat amerikkalaiset pannukakut maistuvat kaikille. Eikä syyttä. Amerikkalainen pannukakku hurmaa mehevyydellään. Tarjoa pannukakut kuumina marjoilla raikastetun hillon, mustikoiden ja kermavaahdon tai siirapin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Amerikkalaiset pannukakut:

5 dl piimää
2 kpl munia
2 rkl voisulaa
tai öljyä
5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kardemummaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria

Amerikkalaisten pannukakkujen paistamiseen:

voita
Mainos

Lisäksi:

2 dl vadelmahilloa
5 dl mustikoita
tai vadelmia
(kermavaahtoa)
(vaahtera)siirappia

Valmistusohje

Amerikkalaiset pannukakut valmistuvat näin.

  1. Sekoita munat, piimä ja voisula tai öljy kulhossa. Mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja lisää ne koko ajan sekoitellen, siivilän läpi seuloen piimän joukkoon. Sekoita tasainen taikina.
  2. Paista paksuhkoja, reilun kokoisia pannukakkuja joko blini- tai ohukaispannulla, myös pienikokoinen paistinpannu käy. Onnistunut amerikkalainen pannukakku on muhkea ja mehevä.
  3. Tarjoa pannukakut kuumina marjoilla raikastetun hillon ja kermavaahdon tai siirapin kanssa.

Lue myös: Pannukakku x 9

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Täydellinen lettutaikina – näillä vinkeillä syntyvät rapeakuoriset letut

Keskustelu

Eipä nuo amerikkalaiset pilaa hyviä pannukakkuja kardemummalla. Ja piimä täällä on tuntematon käsite. Maitoa, kuplavettä tai tuoremehua yleensä taikinaan käytetään.

Pilaamiseksi en sita tunnusta, mutta oikeassa olet. Kardemummaa kaytetaan taalla korkeintaan intialaisiin liharuokiin.

Kommentoi juttua: Amerikkalaiset pannukakut

Vastaa käyttäjälle 10v paistellut Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X