Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Ananaspannacotta

Ananaspannacotta tehdään kookosmaitoon. Trooppinen ja ihanan eksoottinen jälkiruoka herättää ihastuksen huokauksia esimerkiksi pääsiäsiaterian päätteeksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Ananaspannacotta:

3 liivatelehteä
1 prk (200 ml) kookoskermaa
2 dl maitoa
3 rkl sokeria
2 rkl Malibu-likööriä
Mainos

pinnalle:

pala tuoretta ananasta
2 rkl ruokotomusokeria
tuoretta minttua

Valmistusohje

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.

2. Kiehauta kookoskerma, maito ja sokeri kattilassa. Liota liivatteet kuumaan liemeen ja mausta seos liköörillä.

3. Annostele kermaseos tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään tuntia tai mieluiten yön yli.

4. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi ja mausta ruokotomusokerilla. Nostele pannacottien päälle ananasta ja koristele tuoreella mintulla.

Katso myös: Passion vaniljapasha, tropiikin valkosuklaamousse ja kuusi muuta pääsiäisen hedelmäistä jälkiruokaa

Anna.fi/ruoka: Kermalikööripannacotta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ananaspannacotta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X