Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Ananassalsa

Ananassalsa maistuu grilliruokien lisukkeena. Uudenlaisen vivahteen salsaan saat vaihtamalla tuoreen ananaksen nektariineihin tai mangoon.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Ananassalsa:

  • ½ tuore ananas
  • ½ kurkku
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 rkl hienonnettua minttua ja korianteria
  • 1 limetinmehu ja raastettu kuori
  • 1 rkl oliiviöljy
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Ananassalsa valmistuu näin:

1. Leikkaa ananas, kurkku ja punasipuli pienen pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa kaikki ananassalsan ainekset.

2. Anna maustua viileässä hetken ennen tarjoilua.

Vinkki: Uudenlaisen vivahteen salsaan saat vaihtamalla tuoreen ananaksen nektariineihin tai mangoon.

Lisää reseptejä:

Hedelmäsalsa Tomaattisalsa Ruoka.fi: Retiisisalsa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Ananassalsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.