Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Anjovishile

Anjovishile valmistuu kourallisesta raaka-aineita. Ranskankermalla täytelöitetty uhkean umaminen uuniperunantäyte tarjoillaan hauskasti jääkylmänä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Anjovishile:

  • 125 g anjovisfileitä
  • 200 g ranskankermaa
  • 1 tl dijoninsinappia
  • 1 rkl silputtua punasipulia
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Anjovishile tehdään helposti näin:

1. Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi seokseksi. Kaada kannelliseen rasiaan ja pakasta seuraavaan päivään.

2. Ota rasia pakastimesta noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Tarjoa lusikalla tai jäätelökauhalla muovattuna pallona uuniperunoiden ja punasipulisilpun kera.

Lue myös: Gubbröra eli anjovistahna

Lue myös Anna.fi/ruoka: Anjovisdippi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Anjovishile

Sinun täytyy kommentoidaksesi.