Anjovishile
Anjovishile valmistuu kourallisesta raaka-aineita. Ranskankermalla täytelöitetty uhkean umaminen uuniperunantäyte tarjoillaan hauskasti jääkylmänä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Anjovishile:
- 125 g anjovisfileitä
- 200 g ranskankermaa
- 1 tl dijoninsinappia
- 1 rkl silputtua punasipulia
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Anjovishile tehdään helposti näin:
1. Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi seokseksi. Kaada kannelliseen rasiaan ja pakasta seuraavaan päivään.
2. Ota rasia pakastimesta noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Tarjoa lusikalla tai jäätelökauhalla muovattuna pallona uuniperunoiden ja punasipulisilpun kera.
Lue myös: Gubbröra eli anjovistahna
Lue myös Anna.fi/ruoka: Anjovisdippi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Anjovishile