Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Anopin kanelitangot

Ainekset

  • 1 muna
  • 120 g sokeria
  • 100 g voita
  • 120 g vehnäjauhoja
  • 1 tl hirvensarvisuolaa (tai 2 tl leivinjauhetta)

Pinnalle

  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl kanelia

Valmistusohje

Anopin kanelitangot

Muna ja sokeri vatkataan vaahdoksi ja lisätään vatkattuun voihin. Hirvensarvisuola tai leivinjauhe sekoitetaan jauhoihin, jotka siivilöidään taikinaan. Ennen leipomista taikina saa kovettua kylmässä. Siitä muodostetaan pikkusormen paksuisia tankoja, jotka leikataan noin 6 cm pituisiksi palasiksi, kieritellään sokeri-kaneliseoksessa ja asetetaan voidellulle pellille melko kauas toisistaan. Pikkuleivät paistetaan aivan vaalean ruskehtaviksi.

Kotiliesi 24/1954

 

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Anopin kanelitangot

Sinun täytyy kommentoidaksesi.