Anopin kanelitangot
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
- 1 muna
- 120 g sokeria
- 100 g voita
- 120 g vehnäjauhoja
- 1 tl hirvensarvisuolaa (tai 2 tl leivinjauhetta)
Pinnalle
- 3 rkl sokeria
- 1 tl kanelia
Valmistusohje
Anopin kanelitangot
Muna ja sokeri vatkataan vaahdoksi ja lisätään vatkattuun voihin. Hirvensarvisuola tai leivinjauhe sekoitetaan jauhoihin, jotka siivilöidään taikinaan. Ennen leipomista taikina saa kovettua kylmässä. Siitä muodostetaan pikkusormen paksuisia tankoja, jotka leikataan noin 6 cm pituisiksi palasiksi, kieritellään sokeri-kaneliseoksessa ja asetetaan voidellulle pellille melko kauas toisistaan. Pikkuleivät paistetaan aivan vaalean ruskehtaviksi.
Kotiliesi 24/1954
Kommentoi
Kommentoi juttua: Anopin kanelitangot