Appelsiini-sinappisilli
Appelsiini-sinappisilli on sillipöydän aatelia. Appelsiinilla säväytetty tuttu sinappisilli sopii niin jouluun kuin vappuun.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Appelsiini-sinappisilli
- noin 300 g kevytsuolattua sillifileetä
- 1 dl majoneesia, mielellään itse tehtyä
- 200 g kermaviiliä
- 1 appelsiinin raastettu kuori
- 4 rkl karkeaa dijon-sinappia (kokojyvä)
- ½ ruukkua hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Appelsiini-sinappisilli valmistuu näin:
1. Huuhtele sillifileet ja painele talouspaperilla kuiviksi. Paloittele suupaloiksi.
2. Sekoita majoneesi ja kermaviili kulhossa. mausta appelsiinikuorella, sinapilla ja hienonnetulla tillillä.
3. Sekoita joukkoon sillipalat. Anna maustua viileässä seuraavaan päivään. Tarjoa appelsiini-sinappisilli esimerkiksi joulunajan kalapöydässä tai vappulounaalla.
Lue myös Anna.fi: Toast skagen on ruotsalainen klassikko – tee itse superherkulliset katkarapuleivät
Kommentoi
Kommentoi juttua: Appelsiini-sinappisilli