Appelsiini-valkosuklaajuustokakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Appelsiini-valkosuklaakakku

Appelsiini-valkosuklaakakku on keksipohjainen juustokakku, jonka kruunaa omatekoinen mantelipraliini. Kakun voi tarjota jääkaapissa hyydytettynä kakkuna, tai pakastimessa raikkaiksi jäädykeleivoksiksi jäädytettynä. Appelsiini-valkosuklaakakusta saa helposti gluteenittoman vaihtamalla Digestive-keksit gluteenittomiin kekseihin. Tämä resepti on Kotilieden leivontakilpailun satoa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Appelsiini-valkosuklaakakku

200 g Digestive-keksejä
3 rkl mantelijauhetta
75 g voita

Appelsiini-valkosuklaakakun täyte

2 tl raastettua appelsiininkuorta
2 rkl appelsiinista puristettua mehua
1 rkl mantelilikööriä (tai appelsiinimehua yhteensä 3 rkl)
200 g valkosuklaata
400 g appelsiinituorejuustoa
4 tl vaniljasokeria
1.5 dl sokeria
4 kananmunanvalkuaista
4 dl kuohukermaa

Mantelipraliini

100 g kuorimattomia kokonaisia manteleita
1 dl sokeria
0.5 dl vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Appelsiini-valkosuklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X