Appelsiinikastike ankalle
Appelsiinikastike ankalle kruunaa paistetun ankanrinnan. Se sopii myös muiden linturuokien kastikkeeksi. Kastikereseptiä voi muunnella käyttämällä appelsiinimarmeladin sijaan viikuna- tai aprikoosihilloa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Appelsiinikastike ankalle
- ankanrintojen rasvaton paistoliemi
- 1 dl appelsiinimarmeladia
- 1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
- ½ sitruunan mehu
- 1 rkl muscovadosokeria
Valmistusohje
Appelsiinikastike ankalle valmistuu helposti näin:Appelsiinikastike ankalle
Appelsiinikastike ankalle kruunaa paistetun ankanrinnan. Se sopii myös muiden linturuokien kastikkeeksi. Kastikereseptiä voi muunnella käyttämällä appelsiinimarmeladin sijaan viikuna- tai aprikoosihilloa.
1. Jäähdytä ankan paistoliemi ja kuori hyytynyt rasva pinnalta.
2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä reippaasti, kunnes seos sakenee. Tarjoa appelsiinikastike paistetun ankanrinnan kastikkeena.
Lue myös Anna.fi: Näin tehdään roquefortkastike
Kommentoi
Kommentoi juttua: Appelsiinikastike ankalle