Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Appelsiinikastike ankalle

Appelsiinikastike ankalle kruunaa paistetun ankanrinnan. Se sopii myös muiden linturuokien kastikkeeksi. Kastikereseptiä voi muunnella käyttämällä appelsiinimarmeladin sijaan viikuna- tai aprikoosihilloa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Appelsiinikastike ankalle

  • ankanrintojen rasvaton paistoliemi
  • 1 dl appelsiinimarmeladia
  • 1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 rkl muscovadosokeria

Valmistusohje

Appelsiinikastike ankalle valmistuu helposti näin:Appelsiinikastike ankalle

Appelsiinikastike ankalle kruunaa paistetun ankanrinnan. Se sopii myös muiden linturuokien kastikkeeksi. Kastikereseptiä voi muunnella käyttämällä appelsiinimarmeladin sijaan viikuna- tai aprikoosihilloa.

1. Jäähdytä ankan paistoliemi ja kuori hyytynyt rasva pinnalta.

2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä reippaasti, kunnes seos sakenee. Tarjoa appelsiinikastike paistetun ankanrinnan kastikkeena.

Lue myös Anna.fi: Näin tehdään roquefortkastike


Kommentoi

Kommentoi juttua: Appelsiinikastike ankalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.