Reseptit
Kiitos

Appelsiinimarmeladi

Appelsiinimarmeladi ja skonssit ovat herkullinen yhdistelmä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg appelsiineja
1 sitruuna
pieni pala inkivääriä
½ kg hillosokeria

Valmistusohje

1. Kuori yhdestä appelsiinista keltainen osa kuorimaveitsellä ja leikkaa ohuiksi pitkiksi suikaleiksi. Kuori loput appelsiinit ja sitruunat veitsellä kalvottomiksi ja leikkaa hedelmäliha paloiksi. Kuori ja raasta inkivääri.

2. Soseuta appelsiinien ja sitruunoiden hedelmäliha karkeaksi soseeksi tehosekoittimessa tai kulhossa sauvasekoittimella. Lisää joukkoon inkivääri ja kuorisuikaleet. Laita sose ja hillosokeri kattilaan ja keitä 15 minuuttia. Säilö hyvin pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Tarjoa marmeladia skonssien kanssa.

Lisää reseptejä:
Puolukka-appelsiinimarmeladi
Keltainen inkiväärihillo
Ruoka.fi: Porkkana-appelsiinimarmeladi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Appelsiinimarmeladi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X