appelsiinirosetit
Reseptit
30-60 min
45
Kiitos

Appelsiinirosetit

Rosetit ovat tippaleipien fiinimmät serkut. Rapsakat rosetit uppopaistetaan kuumassa öljyssä. Öljyn lämpötilan tulee olla noin 180 astetta. Käytä paistolämpömittaria öljyn lämpötilan seuraamiseen ja varaa kattilan kansi lieden äären siltä varalta, että öljy syttyy tuleen. Kattilan kannella tukahdutat liekin hetkessä. Uppopaistamiseen sopivat auringonkukka-, rypsi-, soija- ja maissiöljy. Valitse kattilaksi paksupohjainen kattila tai valurautapata.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rosetit:

1.5 dl vehnäjauhoja
2 tl sokeria
1 vaniljatanko tai 2 tl vaniljasokeria
0.5 tl suolaa
1.5 dl täysmaitoa
2 kananmunaa
2 rkl olutta tai kivennäisvettä

uppopaistamiseen:

0.5 l rypsiöljyä

pinnalle:

2 dl sokeria
1 appelsiinin raastettu kuori

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Appelsiinirosetit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X