Mainos: Tiina Rantanen
yli 60 min
12
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos
Mainos

Teehetkiin – Appenzeller-sydämet

Uunituoreet juustosydämet, haudutettu tee ja ystäviltä saatu sympatia. Mikä maistuiskaan sen paremmalta? Ohje syntyi Blondikeittiössä yhteistyössä Appenzeller Switzerlandin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
50 g hiivaa
5 dl maitoa tai vettä
2 tl suolaa
2 rkl hunajaa tai sokeria
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 dl kaurahiutaleita
8-8 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl rypsiöljyä

Appenzeller-täyte:

200 g Appenzeller® Classic tai Appenzeller® Bio mildly spicy -juustoa
3-4 rkl peso-kastiketta tai silputtua (2 dl) persiljaa

Koristeeksi:

Appenzeller-raastetta
siemeniä (unikko tai seesami)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Teehetkiin – Appenzeller-sydämet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X