aprikoosi-saksanpähkinäpatonki
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Aprikoosi-pähkinäpatongit hapanjuureen

Patonki on yksi haastavimmista leivistä valmistaa. Vain harjoittelu tekee mestarin. Onnistuneessa patongissa on rapea ja vahva kuori, sisus on pehmeä ja kuohkea. Tämä patonki on maustettu saksanpähkinöillä ja aprikooseilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Aprikoosi-pähkinäpatonki:

180 g virkeää hapanjuurta
380 g kylmää vettä
500 g vahvaproteiinista vehnäjauhoa (esim. italialainen manitoba-vehnäjauho)
15 g suolaa
1/2 dl rouhittuja saksanpähkinöitä
1/2 dl kuutioituja kuivattuja aprikooseja
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Aprikoosi-pähkinäpatongit hapanjuureen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X