Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Aprikoosihillo kuivatuista aprikooseista

Helppo aprikoosihillo tehdään kuivatuista hedelmistä ja se sopii esimerkiksi paahtoleivän päälle. Jännittävä maku tulee italialaisesta Vin Santo -viinistä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Aprikoosihillo kuivatuista aprikooseista:

300 g kuivattuja aprikooseja
2 dl hillosokeria
1/2 dl Vin Santo -jälkiruokaviiniä

Valmistusohje

1. Pilko 300 grammaa kuivattuja aprikooseja ja keitä niitä sekä kahta desilitraa hillosokeria noin 10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella.

2. Lisää puoli desilitraa Vin Santo -jälkiruokaviiniä ja kuumenna nopeasti.

3. Purkita puhtaisiin hillopurkkeihin ja pidä yön yli kylmässä. Tarjoile paahtoleivän kanssa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/19.

Katso myös: Tarjoa hilloa aamiaispöydässä ja brunssilla – maistuisiko pekonihillo vai suositko klassikoita?

Keskustelu

Kommentoi juttua: Aprikoosihillo kuivatuista aprikooseista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X