
Aprikoosihillo
Aprikoosihillo saa ihanan vivahteen inkivääristä. Nauti itse tehdystä juustojen kanssa tai paahtoleivän pinnalla.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2 kg aprikooseja
- pieni pala tuoretta inkivääriä tai kanelitanko
- 1 dl sitruunamehua
- 1 kg hillosokeria
Valmistusohje
Aprikoosihillo valmistuu näin helposti:Aprikoosihillo
1. Huuhdo aprikoosit, halkaise ja poista kivet. Silppua inkivääri.
2. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.
3. Anna jäähtyä ja kaada hillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kiehautetuilla kansilla. Säilytä aprikoosihillo viileässä.
Vinkki: Kokeile hillon tekoa myös kuivatuista aprikooseista
Lue myös Anna.fi: Näin syntyy aprikoosi-anishillo
Kommentoi
Kommentoi juttua: Aprikoosihillo