Reseptit
Kiitos

Aromikas aprikoosimarmeladi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg kivettömiä, tuoreita aprikooseja
1 luomuappelsiinin raastettu kuori ja mehu
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
2 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
330 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Aromikas aprikoosimarmeladi keitetään tuoreista aprikooseista ja maustetaan inkiväärillä, appelsiinilla ja sitruunalla. Aprikoosimarmeladi sopii suklaakakun täytteeksi ja ylättää paahtoleivällä. Ohjeella valmistat noin 1 kg:n aprikoosimarmeladia.

1. Huuhdo aprikoosit, halkaise, poista kivet ja lohko.

2. Mittaa hedelmälohkot, sitruunan ja appelsiin raastettu kuori ja mehu sekä raastettu inkivääri kattilaan. Kiehauta ja lisää hillo-marmeladisokeri.

3. Keitä noin 20 minuuttia. Soseuta seos ja kaada valmis aprikoosimarmeladi kuumiin, puhtaisiiin tölkkeihin.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Aromikas aprikoosimarmeladi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X