
Artisokkahummus
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 prk (390/240 g) artisokansydämiä suolaliemessä
- 1 prk (380/230 g) kikherneitä
- 3 rkl sitruunamehua
- 1 rkl tahinitahnaa
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- noin 3 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Valuta artisokat ja kikherneet liemistään ja pane ne monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä.
2. Lisää loput aineet ja hienonna tasaiseksi tahnaksi. Notkista tarvittaessa oliiviöljyllä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Artisokkahummus