Aurinkokuivatut tomaatti-fetapasteijat sopivat noutopöytään ja maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Aurinkokuivatut tomaatti-fetapasteijat:
1 iso (600 g)lehtitaikinalevy
1 kananmunankeltuainen
1 1/2 rklkuorittuja seesaminsiemeniä
Mainos
Täyte
1 dlpinjansiemeniä
1 dlaurinkokuivattutomaattipestoa
100 gfetajuustoa
kaksi kourallistababypinaattia
2 tlkuivattua minttua
Valmistusohje
Aurinkokuivatut tomaatti-fetapasteijat leivotaan helposti näin:
1. Anna taikinan sulaa pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli sulanut taikina hieman jauhotetulla pöydällä suora- kaiteenmuotoiseksi (30 x 45 cm) le- vyksi. Leikkaa taikina pituussuunnas- sa kahteen osaan.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja hienonna. Levitä molem- pien levyjen pitkille sivuille ensin tomaattipestoa. Kuutioi fetajuusto ja hienonna pinaatti. Ripottele peston päälle fetajuusto, pinjansiemenet ja kuivattu minttu. Levitä päälle hienon- netut pinaatit.
3. Kääri molemmat levyt tiukoille rul- lille. Sivele pinnat keltuaisella ja ripot- tele päälle seesaminsiemeniä. Leikkaa rullat noin 3 cm annospaloiksi ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille.
4. Paista uunin keskitasolla 225 as- teessa noin 12 minuuttia.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Aurinkokuivatut tomaatti-fetapasteijat