Reseptit
alle 30 min
Himahella - avatar

Himahella

Avokado-mangosalsa

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 syöntikypsää avokadoa
puolikkaan sitruunan mehu
1 syöntikypsä mango
1 kevätsipuli tai 1 varhaissipulin varsi
1 dl silputtua korianteria
2 rkl makeaa chilikastiketta

Valmistusohje

Avokado-mangosalsa on raikas lisuke kesän grilliruoille. Salsa valmistuu nopeasti ja maistuu erityisen hyvältä eteläafrikkalaisen Cape malay -lohen kanssa.

  1. Kuori avokadot ja mango, poista kivet ja paloittele pieniksi kuutioiksi. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ehkäisemään hedelmien tummumista.
  2. Silppua sipuli ja korianteri, sekoita avokadon ja mangon joukkoon. Mausta salsa makealla chilikastikkeella. Tarjoile parin tunnin sisällä.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Avokado-mangosalsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X