Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Avokadotahna

Avokadotahnalla päällystetyt leivät sopivat kevätjuhlien noutopöytään. Voit laittaa tahnat kulhoihin ja jokainen voi itse sipaista tahnaa tuoreelle leivälle tai tee leivät valmiiksi juuri ennen vieraiden tuloa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 4 avokadoa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tlk (à 390 g) säilykeartisokansydämiä
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl cayennenpippuria

Valmistusohje

1. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi sisukset sauvasekoittimen kulhoon.

2. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet ja purista sitruunan mehu. Valuta artisokansydämet, leikkaa pienemmiksi ja lisää kulhoon. Soseuta karkeaksi tahnaksi.

3. Mausta suolalla ja cayennenpippurilla. Anna maustua kylmässä 15 minuuttia.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 9/18.

Maista myös näitä tahnoja:

herne-avokadolevite

Herne-avokadolevite

bataatti-guacamoletoastit

Bataatti-guacamole-leipäset

hernehummus

Helppo hernehummus

Anna.fi: Avokado-vuohenjuustotahna


Kommentoi

Kommentoi juttua: Avokadotahna

Sinun täytyy kommentoidaksesi.