Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Balsamicorypäleet

Balsamicorypäleet sopivat seuraksi paahdetulle leivälle. Lisää vielä juustoviipale ja nokare punaviinihyytelöä ja nauti!

Ainekset

  • 2 dl halkaistuja, tummia viinirypäleitä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl ruokokidesokeria
  • ripaus sormisuolaa

Valmistusohje

Nosta kaikki ainekset kuumalle paistinpannulle ja kääntele hetki tai kunnes viinirypäleet luovuttavat hieman nestettä. Nauti balsamicolla aateloitujen rypäleiden kanssa leipää, juustoja ja punaviinihyytelöä.

Lisää reseptejä:

Siirappirypäleet Hedelmiä viinisiirapissa Ruoka.fi: Waldorfin salaatti

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Balsamicorypäleet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.