Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Banaaniletut

Banaaniletut ovat vegaanisia pulleita pikkupannareita, jotka sopivat herkutteluun tai välipalaksi marjojen kera.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Banaaniletut

  • 2 pientä banaania
  • 2 ½ dl kaurajuomaa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ¼ tl kanelia
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

Banaaniletut tehdään helposti näin:

  1. Muussaa kaksi pientä banaania kulhossa. Sekoita joukkoon 2 1/2 desilitraa kaurajuomaa.
  2. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet eli 1 1/2 desilitraa vehnäjauhoja, yksi desilitra kaurahiutaleita, yksi teelusikallinen leivinjauhetta, yksi teelusikallinen vaniljasokeria, 1/4 teelusikallista kanelia ja puoli teelusikallista suolaa. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja paista taikina pieniksi pannareiksi.
  4. Tarjoa banaaniletut marjojen kera.

Lue myös: Mitä pannukakkujen päälle? Katso 5 +1 makeaa vinkkiä, joissa ei ole mansikkahilloa!

Lue myös Anna.fi: Amerikkalaiset kaurapannukakut, mustikat ja kardemummakerma


Kommentoi

Kommentoi juttua: Banaaniletut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.