Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Banoffeeblondiet

Tässä leivoksessa yhdistyvät brownieleivoksen vaalea sisko blondie sekä banaania ja kinuskia sisältävä banoffeeherkku.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

Banoffeeblondiet:

  • 150 g voita
  • 200 g valkosuklaata
  • 2 kypsää banaania
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa

Valmistusohje

Banoffeeblondiet leivotaan helposti näin:

1. Sulata voi kattilassa. Rouhi valkosuklaa pienen pieniksi paloiksi ja lisää kuuman voisulan joukkoon. Sekoita ainekset tasaiseksi. Kuori banaanit ja muussaa haarukalla tasaiseksi. Lisää banaaniseos valkosuklaa-voiseoksen joukkoon.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot, banaani-valkosuklaaseos ja kondensoitu maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

3. Vuoraa leivinpaperilla uuni- tai kakkuvuoka (20×25 cm). Taita paperiin terävät kulmat ja kiinnitä ne yhteen cocktailtikuilla. Valuta taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 24/17.

Hurmaannu bloniesta ja browniesta:

vadelma-valkosuklaablondies

Blondies-leivokset vadelmasta ja valkosuklaasta

blondiet

Blondiet

brownie-palat

Brownie-palat

Ruoka.fi: Karpalopalat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Banoffeeblondiet

Miksutin

Kuinka kauan nämä säilyy? Kuinka paljon ennen juhlia voi valmistaa!

Vastaa käyttäjälle MiksutinPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.