Tässä leivoksessa yhdistyvät brownieleivoksen vaalea sisko blondie sekä banaania ja kinuskia sisältävä banoffeeherkku.
Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
12 annosta
Kasvis
Ainekset
Banoffeeblondiet:
150 g
voita
200 g
valkosuklaata
2
kypsää banaania
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
4 dl
vehnäjauhoja
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
Valmistusohje
Banoffeeblondiet leivotaan helposti näin:
1. Sulata voi kattilassa. Rouhi valkosuklaa pienen pieniksi paloiksi ja lisää kuuman voisulan joukkoon. Sekoita ainekset tasaiseksi. Kuori banaanit ja muussaa haarukalla tasaiseksi. Lisää banaaniseos valkosuklaa-voiseoksen joukkoon.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot, banaani-valkosuklaaseos ja kondensoitu maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Vuoraa leivinpaperilla uuni- tai kakkuvuoka (20×25 cm). Taita paperiin terävät kulmat ja kiinnitä ne yhteen cocktailtikuilla. Valuta taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Banoffeeblondiet
Kuinka kauan nämä säilyy? Kuinka paljon ennen juhlia voi valmistaa!