Reseptit

Bataattikanelilaatikko

Ainekset

  • 1 kg bataattia
  • 1 tl kanelia
  • 1.5 dl kermaa
  • 2 kpl kananmunia
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Bataattikanelilaatikko

Suomen kokkimaajoukkueen Kasper Salomäki paistaa joulukinkun uusin maustein ja valmistaa sen kylkeen suussasulavaa bataattikanelilaatikkoa, omena-hapankaalia ja ryytisinappidressingiä. – Katso video ja onnistut!

Kuori bataatti ja pilko pieneksi. Keitä bataatit kiehuvassa vedessä kypsiksi. Laita bataattikuutiot tehosekoittimeen ja lisää kerma sekä kananmuna. Sekoita tehoseikoittimessa kunnes massa on sileää. Mausta kanelilla, suolalla ja pippurilla. Paahda uunivuoassa noin 40 minuuttia 160-asteessa tai kunnes pinta on rusehtava.

Ohje: Kasper Salomäki, Suomen Kokkimaajoukkue
Yhteistyössä: Electrolux ja Kotiliesi

</p>


Kommentoi

Kommentoi juttua: Bataattikanelilaatikko

Sinun täytyy kommentoidaksesi.