
Bataattipaahtikset ja itse tehty appelsiini-ricottajuusto
Bataattipaahtikset eli paahdetut bataattiviipaleet kypsyvät leivänpaahtimessa. Kun viipaloit ne ohuiksi, ne valmistuvat hetkessä. Jos aika ei riitä ricottajuuston valmistukseen, osta valmista juustoa tai murusta päälle fetaa.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Bataattipaahtikset:
- 2 bataattia
Appelsiiniricotta:
- 1 l kulutusmaitoa (älä käytä UHT-käsi- teltyjä maitoja, koska ne eivät juokse- tu)
- 1 dl kuohukermaa
- ½ tl suolaa
- 2-3 rkl valkoviinietikkaa tai sitruuna- mehua
- 2 tl hiutalesuolaa
Koristeeksi:
- retiisejä
- kurkkua
- versoseosta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Bataattipaahtikset ja itse tehty appelsiini-ricottajuusto