Bataattipaahtikset ja itse tehty appelsiini-ricottajuusto
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Bataattipaahtikset ja itse tehty appelsiini-ricottajuusto

Bataattipaah­tikset eli paahdetut bataattiviipaleet kypsyvät leivänpaahtimes­sa. Kun viipaloit ne ohuiksi, ne valmistuvat het­kessä. Jos aika ei riitä ricottajuus­ton valmistuk­seen, osta val­mista juustoa tai murusta päälle fetaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Bataattipaahtikset:

2 bataattia

Appelsiiniricotta:

1 l kulutusmaitoa (älä käytä UHT-käsi- teltyjä maitoja, koska ne eivät juokse- tu)
1 dl kuohukermaa
1/2 tl suolaa
2-3 rkl valkoviinietikkaa tai sitruuna- mehua
2 tl hiutalesuolaa

Koristeeksi:

retiisejä
kurkkua
versoseosta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Bataattipaahtikset ja itse tehty appelsiini-ricottajuusto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X