Reseptit
alle 30 min

BBQ-rub eli kuivamausteseos

Rub-kuivamausteseos hierotaan grillattavan lihan pintaan ennen kypsennystä. Tämä rub-kuivamausteseos sopii erityisen hyvin naudanlihalle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

BBQ-rub eli kuivamausteseos:

1,2 dl fariinisokeria
1 rkl suolaa
1 rkl mustapippuria
1/2 dl paprikajauhetta
1 rkl kuivattua timjamia
1/2 rkl juustokuminaa
1 rkl sipulijauhetta

Valmistusohje

1. Sekoita 1,2 dl fariinisokeria, 1 rkl suolaa, 1 rkl mustapippuria, 1⁄2 dl paprikajauhetta, 1 rkl kuivattua timjamia, 1⁄2 rkl juustokuminaa ja 1 rkl sipulijauhetta. Hiero lihan pintaan ennen kypsennystä. Anna marinoitua 15 minuutista vajaaseen 1 tuntiin, jotta maut voimistuvat. Tee rub-seosta iso määrä kerrallaan.

Lue myös: Parhaat marinadit grillaamiseen

Keskustelu

Kommentoi juttua: BBQ-rub eli kuivamausteseos

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X