Reseptit

Bhud Bhug Raum Mid (Kasvikset wokissa)

Ainekset

  • 125 g kaalia
  • 125 g kukkakaalia
  • 125 g parsakaalia
  • 2 porkkanaa
  • 125 g herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 3 rkl öljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 0.5 tl mustapippuria
  • noin 2 rkl osterikastiketta
  • noin 1 tl soijakastiketta
  • 1.5 dl kana- tai kasvislientä
  • 50 g pavunituja

Valmistusohje

Bhud Bhug Raum Mid (Kasvikset wokissa)
  1. Suikaloi kaali ja irrota kukkakaalista ja parsakaalista kukinnoksi pieniksi kimpuiksi. Kuori porkkana ja leikkaa tulitikkusuikaleiksi. Leikkaa herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja lohko sipuli ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  2. Kuumenna öljy ja kuullota murskattu valkosipuli mutta älä anna sen ruskistua. Lisää kaali, kukkakaali, mustapippuria, osteri- tai soijakastiketta ja kana- tai kasvislientä. Kypsennä 3 minuuttia.
  3. Lisää parsakaali, porkkana- ja sipulisuikaleet, herkkusieniviipaleet ja lopuksi idut. Kuumenna pari minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa heti.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Bhud Bhug Raum Mid (Kasvikset wokissa)

Sinun täytyy kommentoidaksesi.