Bhud Bhug Raum Mid (Kasvikset wokissa)
- Maidoton
Ainekset
- 125 g kaalia
- 125 g kukkakaalia
- 125 g parsakaalia
- 2 porkkanaa
- 125 g herkkusieniä
- 1 sipuli
- 3 rkl öljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 0.5 tl mustapippuria
- noin 2 rkl osterikastiketta
- noin 1 tl soijakastiketta
- 1.5 dl kana- tai kasvislientä
- 50 g pavunituja
Valmistusohje
- Suikaloi kaali ja irrota kukkakaalista ja parsakaalista kukinnoksi pieniksi kimpuiksi. Kuori porkkana ja leikkaa tulitikkusuikaleiksi. Leikkaa herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja lohko sipuli ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Kuumenna öljy ja kuullota murskattu valkosipuli mutta älä anna sen ruskistua. Lisää kaali, kukkakaali, mustapippuria, osteri- tai soijakastiketta ja kana- tai kasvislientä. Kypsennä 3 minuuttia.
- Lisää parsakaali, porkkana- ja sipulisuikaleet, herkkusieniviipaleet ja lopuksi idut. Kuumenna pari minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Bhud Bhug Raum Mid (Kasvikset wokissa)