Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Bibimbab – korealainen pyttipannu

Bibimbab on korealainen pyttipannu. Riisin joukkoon sekoitetaan lihaa, kasviksia ja tulista kastiketta. Bibimbabin sielu piilee koukuttavassa fermentoidusta gochujang-chilitahnasta tehdyssä kastikkeessa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Bibimbab

2 dl pitkäjyväistä riisiä
500 g naudan marmoriulkofileetä

Bibimbab, maustekastike

1/2 dl gochujang-chilitahnaa
2 rkl lämmintä vettä
2 tl riisiviinietikkaa
2 tl paahdettua seesamiöljyä

Bibimbab, lisäksi

100 g retikkaa tai retiisejä
100 g varsiparsakaalia
4 rkl kimchiä (esim. Rasilainen)
4 kananmunaa

Bibimbab, koristelu

4 rkl mustia tai valkoisia seesaminsiemeniä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Bibimbab – korealainen pyttipannu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X