Bibimbab – korealainen pyttipannu
Bibimbab on korealainen pyttipannu. Riisin joukkoon sekoitetaan lihaa, kasviksia ja tulista kastiketta. Bibimbabin sielu piilee koukuttavassa fermentoidusta gochujang-chilitahnasta tehdyssä kastikkeessa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Bibimbab
2 dl
pitkäjyväistä riisiä
500 g
naudan marmoriulkofileetä
Bibimbab, maustekastike
1/2 dl
gochujang-chilitahnaa
2 rkl
lämmintä vettä
2 tl
riisiviinietikkaa
2 tl
paahdettua seesamiöljyä
Bibimbab, lisäksi
100 g
retikkaa tai retiisejä
100 g
varsiparsakaalia
4 rkl
kimchiä (esim. Rasilainen)
4
kananmunaa
Bibimbab, koristelu
4 rkl
mustia tai valkoisia seesaminsiemeniä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Bibimbab – korealainen pyttipannu