Reseptit
alle 30 min
4
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Veriappelsiinilohi

Veriappelsiinilohi saa makunsa veriappelsiineista ja ruskisteusta korianterivoista. Ruoka valmistuu noin puolessa tunnissa ja maistuu mainiolta salaatin tai keitetyn kuskusin, kvinoan tai basmatiriisin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Veriappelsiinilohi:

700–800 g (kirjo)lohifileetä
2 valkosipulinkynttä
1 1/2 rkl ruokokide- tai fariinisokeria
1/2 limetin raastettu kuori ja mehu
1 –1 1/2 tl sormisuolaa
1–2 rkl oliiviöljyä
1 veriappelsiini
Mainos

Ruskistettu korianterivoi

50 g voita
3–4 rkl silputtua, tuoretta korianteria
ripaus sormisuolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Veriappelsiinilohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X