Reseptit
30-60 min
8
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Bourride eli provencelainen kalakeitto

Bourride on perinteinen ranskalainen kalakeitto, joka saa hienostuneen makunsa raikkaasta fenkolista, tuoreista yrteistä ja valkosipulista. Keitto tarjoillaan tavallisesti tuhdisti valkosipulilta maistuvan aiolin kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Bourride eli provencelainen kalakeitto:

800 g nyljettyä madetta
1/2 dl oliiviöljyä
3-4 kiinteälajikkeista perunaa
1 keskikokoinen fenkoli
2 salottisipulia
1 purjo
1 solo-valkosipulikynsi
2 dl kuivaa valkoviiniä
8 dl vettä
2/3 dl hummerifondia
1/2 tuore punainen chili
1 laakerinlehti
2 tl raastettua sitruunankuorta
1 rkl sokeria
1/2 dl silputtua basilikaa
1/2 dl silputtua lehtipersiljaa
suolaa
valkopippuria myllystä
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Bourride eli provencelainen kalakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X