Bretagnelaiset tattariletut
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Tattariletut bretagnelaisittain

Bretagnelaiset tattariletut ovat tattarijauhoista tehtyjä suolaisia lettuja, jotka höystetään kinkulla, kananmunalla ja hyvällä juustolla. Täydellinen ateria.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Bretagnelaiset tattariletut

125 g tattarijauhoja (runsas 2 dl)
125 g vehnäjauhoja (runsas 2 dl)
3 munaa
1 ripaus suolaa
hiukan mustapippuria
2 1/2 dl maitoa
4 1/2 dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
voita paistamiseen
Täyte:
kananmunia
kinkkusiivuja
raastettua emmental- tai morbier-juustoa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tattariletut bretagnelaisittain

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X