Reseptit

Broilerileivät

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 20 viipaletta paahtoleipää tai gluteenitonta leipää

Täyte

  • 1 paketti (noin 170 g) pekonia
  • 1 sipuli
  • 400 g broilerisuikaleita
  • suolaa
  • valkopippuria
  • puolen sitruunan mehu
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 100 g maustettua tuorejuustoa

Valmistusohje

Broilerileivät

1. Silppua pekoni pieneksi paloiksi. Silppua sipuli. Paista pekoni ja kuullota sipuli pekonin rasvassa.

2. Paista broilerisuikaleet öljytilkassa. Lisää mausteet ja hauduta kypsäksi. Pyöräytä broilerisuikaleet monitoimikoneessa muruiksi ja anna jäähtyä.

3. Paahda leivät ja leikkaa viipaleista pyöreällä muotilla paloja. Sekoita pekoni ja sipuli sekä tuorejuusto ja sinappi broilerimuruihin. Levitä tahna leipäpaloille. Korista broilerileivät vuonankaalilla ja yrteillä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Broilerileivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.