Broilerileivät
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 20 viipaletta paahtoleipää tai gluteenitonta leipää
Täyte
- 1 paketti (noin 170 g) pekonia
- 1 sipuli
- 400 g broilerisuikaleita
- suolaa
- valkopippuria
- puolen sitruunan mehu
- 1 tl Dijon-sinappia
- 100 g maustettua tuorejuustoa
Valmistusohje
1. Silppua pekoni pieneksi paloiksi. Silppua sipuli. Paista pekoni ja kuullota sipuli pekonin rasvassa.
2. Paista broilerisuikaleet öljytilkassa. Lisää mausteet ja hauduta kypsäksi. Pyöräytä broilerisuikaleet monitoimikoneessa muruiksi ja anna jäähtyä.
3. Paahda leivät ja leikkaa viipaleista pyöreällä muotilla paloja. Sekoita pekoni ja sipuli sekä tuorejuusto ja sinappi broilerimuruihin. Levitä tahna leipäpaloille. Korista broilerileivät vuonankaalilla ja yrteillä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Broilerileivät