Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Broilerin maksakastike puolukka-kermakastikkeella

Tässä on täydellinen maksakastikkeen ohje. Ohje on kirjasta Arjen luxus - lisää luxusta (Readme).

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 600 g broilerinmaksaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • ½ dl tuoretta timjamia
  • 1 rkl sinappia
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 25 g voita
  • 1 dl puolukoita
  • 2 dl kuohukermaa
  • tarjoile lisänä pekonimuusia

Valmistusohje

  1. Sulata ja huuhdo maksapalat. Leikkaa ne irti toisistaan.
  2. Paista paloihin voissa kaunis väri. Poista maksat pannulta.
  3. Lisää hienonnettu sipuli pannulle ja kuullota sitä minuutti.
  4. Lisää sinappi, mausteet ja puolukat.
  5. Hauduta noin 2 minuuttia. Lisää kerma ja keitä kasaan minuutti.
  6. Lisää paistetut maksapalat ja hauduta 3 minuuttia. Tarkista maku.
  7. Maksapalojen tulisi olla sisältä roseekypsennettyjä.
  8. Tarjoile perunamuusin kanssa. Kirjalijat suosittelevat paistetulla pekonilla maustettua muusia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Broilerin maksakastike puolukka-kermakastikkeella

Sinun täytyy kommentoidaksesi.