Broilerin maksakastike puolukka-kermakastikkeella
Tässä on täydellinen maksakastikkeen ohje. Ohje on kirjasta Arjen luxus - lisää luxusta (Readme).
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Munaton
Ainekset
- 600 g broilerinmaksaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- ½ dl tuoretta timjamia
- 1 rkl sinappia
- ½ tl mustapippuria
- 1 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- 25 g voita
- 1 dl puolukoita
- 2 dl kuohukermaa
- tarjoile lisänä pekonimuusia
Valmistusohje
- Sulata ja huuhdo maksapalat. Leikkaa ne irti toisistaan.
- Paista paloihin voissa kaunis väri. Poista maksat pannulta.
- Lisää hienonnettu sipuli pannulle ja kuullota sitä minuutti.
- Lisää sinappi, mausteet ja puolukat.
- Hauduta noin 2 minuuttia. Lisää kerma ja keitä kasaan minuutti.
- Lisää paistetut maksapalat ja hauduta 3 minuuttia. Tarkista maku.
- Maksapalojen tulisi olla sisältä roseekypsennettyjä.
- Tarjoile perunamuusin kanssa. Kirjalijat suosittelevat paistetulla pekonilla maustettua muusia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Broilerin maksakastike puolukka-kermakastikkeella