Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi ja savusalsaa
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi ja savusalsaa

Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi ja savusalsa on lihansyöjän unelma! Grillin äärellä on kunnon äijämeininki, kun siinä grillataan jättikokoista inkkaripihviä. Seuraksi valmistettu savusalsa antaa lihalle kunnon makupotkun.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi:

1 (noin 1,3 kg) naudan Tomahawk-kyljys
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl cajunmaustetta (ei suolaa)
2 tl sormisuolaa
Mainos

Savusalsa:

2 makeaa punaista suippopaprikaa
1 punainen chili
1 limetti
1 valkosipulinkynsi
1 1/2 rkl kapriksia
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja lehtipersiljaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi ja savusalsaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X