Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi ja savusalsa
Grillin äärellä on kunnon äijämeininki, kun siinä grillataan jättikokoista inkkaripihviä. Seuraksi valmistettu savusalsa antaa lihalle kunnon makupotkun.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi:
- 1 (noin 1,3 kg) naudan Tomahawk-kyljys
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl cajunmaustetta (ei suolaa)
- 2 tl sormisuolaa
Savusalsa:
- 2 makeaa punaista suippopaprikaa
- 1 punainen chili
- 1 limetti
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 ½ rkl kapriksia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja lehtipersiljaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi ja savusalsa