Reseptit
alle 30 min
4

Himahella

Cape malay -lohi

Cape malay -lohi valmistuu nopeasti grillissä ja tuo tuulahduksen Etelä-Afrikkalaista tunnelmaa. Lohi saa makunsa helposta marinadista, jossa maistuu lime ja punainen currytahna.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 lohimedaljonkia

marinadi:

2 limetin mehu
1 tl sormisuolaa
ripaus mustapippuria
1 tl punaista thai-currytahnaa
1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Paloittele lohifilee 4-6 palaan.

2. Hienonna chili ja sekoita marinadin ainekset. Kaada seos lohipalojen päälle. Anna kalan marinoitua noin puoli tuntia.

3. Pane jokainen lohipala oman alumiinifoliopalan päälle ja nosta reunat siten, että kalasta irtoava rasva ei pääse valumaan grilliin. Grillaa kalaa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarjoa avokado-mangosalsan kanssa.

 

Avainsanat

Keskustelu

Chili puuttuu marinadin listalta. Minkä tyyppinen chili? Mieto määrittelemätön peruschili vai naga morich vai jotain siltä väliltä?

Kommentoi juttua: Cape malay -lohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X