Cape malay -lohi
Cape malay -lohi valmistuu nopeasti grillissä ja tuo tuulahduksen Etelä-Afrikkalaista tunnelmaa. Lohi saa makunsa helposta marinadista, jossa maistuu lime ja punainen currytahna.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 4 lohimedaljonkia
marinadi:
- 2 limetin mehu
- 1 tl sormisuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tl punaista thai-currytahnaa
- 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Paloittele lohifilee 4-6 palaan.
2. Hienonna chili ja sekoita marinadin ainekset. Kaada seos lohipalojen päälle. Anna kalan marinoitua noin puoli tuntia.
3. Pane jokainen lohipala oman alumiinifoliopalan päälle ja nosta reunat siten, että kalasta irtoava rasva ei pääse valumaan grilliin. Grillaa kalaa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarjoa avokado-mangosalsan kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Cape malay -lohi
Chili puuttuu marinadin listalta. Minkä tyyppinen chili? Mieto määrittelemätön peruschili vai naga morich vai jotain siltä väliltä?