Kermaisen täyteläinen ja superterveellinen kastike syntyy cashewpähkinöistä. Kokeile salaatinkastikkeena tai leivän dippinä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
2 dlcashewpähkinöitä
1 dlvettä
1 pienivalkosipulinkynsi
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
Mainos
Valmistusohje
1. Laita cashewpähkinät jo edellisenä iltana veteen likoamaan tai liota vähintään 4 tuntia.
2. Valuta pähkinät hyvin ja kuivaa. Laita tehosekoittimeen valkosipulin kanssa. Soseuta tasainen kastike, ohenna vedellä sopivan paksuiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita kylmään maustumaan.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Cashewkastike