Reseptit
yli 60 min
16
Kiitos

Eksoottinen hedelmä-valkosuklaakakku

Ainekset

Lisää kauppalistalle

pohja:

3 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl mantelijauhetta

täyte:

200 g kuivattuja marjoja, esim. karpaloita, mustikoita, gojimarjoja
1/2 dl mantelilikööriä
1 levy (80 g) luomu banaanimanteli- valkosuklaata (Pirkka) tai 100 g valkosuklaata
2 dl vispikermaa
1 dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
6 liivatelehteä
2 prk (á 250 g) mascarponejuustoa
2 rkl mantelilikööriä tai vettä

koristeluun:

tuoreita hedelmiä, esim. kiiviä, karambolaa, ananaskirsikoita, viinirypäleitä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Eksoottinen hedelmä-valkosuklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X