Englantilainen hedelmäkakku pellillä
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Englantilainen hedelmäkakku pellillä

Englantilainen hedelmäkakku pellillä on klassikon uusi muoto. Makuja pullollaan oleva hedelmäkakku on joulupöydän suosikki, mutta klassikkoakin on lupa hieman tuunata. Tämä mehevä hedelmäkakku leivotaan pellille ja koristellaan sokerimassakoristeilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Englantilainen hedelmäkakku pellillä

65 g sukaattia
65 g appelsiininkuoripaloja
75 g sokeroituja punaisia kirsikoita
2 dl rusinoita (sultana tai tavallinen)
1 1/2 dl omenamehua, brandya tai konjakkia
200 g voita tai margariinia
3 dl sokeria
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
80 g mantelijauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
Mainos

Pinnalle

1 rkl tomusokeria
150 g valkoista sokerimassaa
1 dl aprikoosihilloa

Keskustelu

Ohjeessa 4 kananmunaa.Valmistusohjeessa 3 kananmunaa lisätään voisokeri vaahtoon.Kumpi määrä oikea?

Hei! Kiitos huomiosta, 4 kananmunaa on oikein ja ohjetta on tältä osin nyt korjattu.

Tätä kakkua olen tehnyt yli 40 v. Toinen pakollinen kakku jouluksi on piimäkakku. Näitä olen alkanut jo tekemään paranevat jos ei tule vaan syötyä. 🌾♥️

Kommentoi juttua: Englantilainen hedelmäkakku pellillä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X