Reseptit
alle 30 min

Entrecôte

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 naudan ulkofileestä leikattua, noin 2,5 cm paksua viipaletta
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuumenna uurteinen parilapannu tai grilli. Grillaa huoneenlämpöinen, öljyllä pyyhkäisty liha nopeasti molemmin puolin kuumalla ritilällä. Tai paista pihvit pannulla. Kypsennysajat: 5-6 minuuttia, jos pihvi saa jäädä sisältä punaiseksi; 7-10 minuuttia, puolikypsä eli medium; 10-12 minuuttia, täysin kypsä.
  2. Mausta pihvi suolalla ja mustapippurilla ja tarjoa yrttivoinapin mehevöittämänä.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Entrecôte

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X